marți, 1 decembrie 2009

pinot noir - de ti se-negreste mintea!


se ia o bucata ego si se pune intr-un loc comod, de preferinta un fotoliu sau pat.
se desface cu dibacie sticla de pinot noir- de ti se-negreste mintea - rosu demidulce si cu multa gratie se toarna lichidul purpuriu intr-un pahar,cana,castron,oala - un recipient din care se poate bea in voie.
se pune o tigareta aromata in gura ego-ului si cu multa precizie se aprinde batonul canceros.
se toarna lichidul purpuriu din pahar, cana, castron, oala - un recipient din care se poate bea in voie - in gura ego-ului.
acesta trebuie lasat timp de 30 de minute la ametit, de preferinta la temperatura camerei pentru ca efectul sa fie cat mai rapid.
dupa cele 30 de minute se deschide o bucata laptop, pc,playstation - orice masinarie care sa aiba jocul solitaire.
se pune bucata ego - proaspat ametita si afumata - in fata laptopului,pc-ului, playstation-ului - orice masinarie care sa aiba jocul solitaire - si se porneste jocul solitaire - bineinteles dupa ce laptopul, pc-ul, playstation-ul - orice masinarie care sa aiba jocul solitaire - a fost pornit.
la intrebarea : do you want to play the saved game? trebuie neaparat sa se apese tasta: NO. astfel ego-ul se va dezameti si dezafuma, ramanand doar un fir de praf.
odata inceput un nou joc, miza pentru ca ego-ul sa creasca este sa castige,dar fara sa se gandeasca la asta.
dupa fiecare joc pierdut, ego-ul va fi umflat cu cate un pahar, cana, castron, oala - un recipient din care se poate bea in voie - de lichid purpuriu, iar dupa fiecare joc castigat ego-ul va fi afumat cu un baton canceros.
cand ego-ul va juca fara nici un fel de noima, crezand ca va castiga oricum, atunci se va sti sigur ca orice joc e pierdut si fara nici un fel de pahar, cana, castron, oala - un recipient din care se poate bea in voie - direct de la sursa, se va turna in el lichidul purpuriu si in maximum 2 minute ego-ul dumneavoastra este gata.
spor la treaba ... hic! parlduon...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu